EDULOGIN uden adgangskode – også for de små elever

På vores skole har alle eleverne i de mindste klasser deres egen Passkey sikkerhedsnøgle og når eleverne kommer i IT lokalet henter de nøglen hos læreren. De skal ikke huske deres brugernavn og kodeord for at logge ind på maskinerne. Med DataRobottens IDP-tjenester er de automatisk logget ind alle de steder hvor der kræves et UNI-Login og vi kan gå i gang med undervisningen umiddelbart efter at eleverne har sat foran skærmene. Vi har fået langt mere tid til undervisning og bruger stort set ingen tid på login problemer mere.

Lærer og IT ansvarlig Kristian, C. La. Cour Skole i Randers

Med passwordless login kan alle logge ind uden at skulle huske brugernavn og kodeord. Dette kan opnås med en fysisk Passkey sikkerhedsnøgler – en FIDO2 key.

Med en Passkey sikkerhedsnøgler kan brugerne logge ind på skolens maskiner uden brugernavn og kodeord. Sammen med DataRobotten IDP-tjeneste vil alle elever og lærere automatisk logget ind på diverse tjenester og platforme. Også alle dem der kræver UNI-Login for at komme på, f.eks. ordbogen.com, matematikfessor.dk m.fl.

Når man som ansat benytter en Passkey til login vil man automatisk være logget ind på sikringsniveau ‘Betydeligt’ og kan tilgå særligt beskyttede sider som normalt kræver MitID-Erhvervs login. Der spares en masse tid når der ikke skal logges et utal af gange med MitID-Erhverv.

Kontakt os på info@datarobotten.dk eller tlf. 7044 4848 for mere information om passwordless login med Passkeys.