EDULOGIN – et login til alt

Hvem har ikke prøvet at skulle logge ind – først på maskinen, derefter på nettet, så på Office 385 og til sidst på Unilogin for at få adgang til de tjenester der er brug for i undervisningen?

Med DataRobotten IDP-tjeneste vil brugen kun skulle logge ind med deres EDULOGIN i Microsoft Office 365 (Entra ID). Derefter vil brugeren også være logget ind på alle tjenester, der benytter STIL’s Unilogin. Med DataRobotten IDP-tjenester opnås ‘Single Sign On’ i hverdagen og undervisere. Alle slipper for login i en stadig strøm og med forskellige identiteter. Et EDULOGIN – og du er på.


Data
Robotten IDP-tjeneste er en full service IDP og er godkendt af Digitaliseringsstyrelsen på sikringsniveau ‘Betydeligt’, hvilke er på samme niveau som MitID erhverv. Det vil sige at skolen ikke skal opnå en godkendes fra Digitaliseringsstyrelsen, men at det er er DataRobotten og brugeren med deres MitID Privat eller ICAO-Pas, der står for identitetssikringen. Dette gælder for alle brugere over grundskolen, da elever fra 0-10 klasse ikke er omfattet af kravene til identitets verifikation.

Læs mere på ‘Roadmap for Unilogin‘ hos STIL under: Lokale IdP’er der ikke er NSIS anmeldte.